Uw crematie of begrafenis met zorg uitgevoerd

Een betaalbare uitvaart regelt u bij Fynn uitvaartzorg

De uitvaart

Fynn uitvaartzorg organiseert uw crematie of begrafenis

Wanneer er een overlijden plaatsvindt moeten er meteen een aantal zaken georganiseerd worden. U bent allereerst op zoek naar een geschikte uitvaartondernemer. Doe dit niet te overhaast. Er zijn vele aanbieders met elk een ander tarief en werkwijze. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt komt de uitvaartondernemer met een prijsvoorstel. Dit is onze werkwijze, welke transparant is en u eerst informeert over de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en spreekt u duidelijk van te voren af wat het budget is.

Wij komen direct naar de locatie toe waar u of de overledene is. Aldaar maken wij kennis met u, bespreken alle zaken, maken afspraken en verzorgen de overledene. Wanneer de overledene op deze locatie ( vaak thuis ) wordt opgebaard verzorgen wij dit direct. Wanneer dit midden in de nacht is doen wij dit ook, u begrijpt dat dit de hoogste prioriteit heeft en niet kan wachten tot de volgende dag. Wij vertrekken pas als alles voor u is geregeld ( opbaring, formaliteiten zoals het papierwerk en een goed gesprek met alle uitleg ) en gaan alle zaken direct voor u organiseren. De aanvraag voor de crematie of begrafenis, de aangifte van het overlijden bij de gemeente, het reserveren van locaties zoals crematorium, kerk en de eventuele rouwkaarten.

Wanneer u geen opbaring wenst op het huisadres brengen wij de overledene over naar ons mortuarium of een andere gewenste locatie. Vervolgens hebben wij veel contact met u inzake alle afspraken en het organiseren. Wij begeleiden u de hele week, want vaak is dit toch wel de tijd dat het proces in beslag neemt van overlijden tot aan de uitvaart. De uitvaart zelf, dus de afscheidsplechtigheid of de dienst, organiseren wij samen met u. U geeft aan wat al uw wensen zijn en wij maken dit tot een passende en goede plechtigheid waarbij wij het woord voeren als gastheer. U kunt hierbij denken aan het tonen van video beelden, foto’s of het luisteren van liedjes. Alles is mogelijk en het belangrijkste is dat u het invult zoals u en de nabestaanden dat wensen.

Fynn uitvaartzorg is er om u te ontlasten in een tijd waarbij er veel op u afkomt. Wij doen dit met passie en grote zorg. Ons vak is een vak wat alleen gedaan kan worden met empathie, liefde en uiterste discretie. Wij zijn professionals met de juiste opleiding en diploma’s. Met meer dan vijf jaar ervaring en honderden tevreden families mogen wij oprecht zeggen dat wij goed zijn in ons vak.

goedkope uitvaart crematie begrafenis Wij zijn nu bereikbaar op 085-0653272.